KlipCut

Frisører der har taget ejerskab over deres profilside kan tilføje links til telefonnummer, hjemmeside, Facebook, og andre sociale medier.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser af Farman Frisør Salon

Ærlige anmeldelser og pålidelige anbefalinger om Farman Frisør Salon.

I alt 2 anmeldelser til Farman Frisør Salon

1

vurdering
Susan Bakmann

2024-06-23 06:29:20

Min datter skulle have klippet spidserne inden hun skal have hue på i næste uge. Vi havde ellers hørt godt om Farman Frisør Salon, men det skulle hurtigt ændre sig; Klipningen endte med at blive skæv og uensartet! Nu kender vi en anden professionel frisør, som vi viste billederne til; hun sagde, at vi skulle klage over resultatet og kræve pengene retur. Frisøren hos Farman mente ikke at der var noget galt med måden hun havde klippet på, og påstod at vi ikke så på helhedsindtrykket! Hun nægtede at give penge retur, men tilbød dog at rette det til. Men tilliden var røget, så det afslog vi. Vi ringede til salonen, og bad om at tale med ejeren. Men frisøren sagde at vi ikke kunne komme til at tale med ejeren, da hun var bortrejst. Det var heller ikke muligt at sende en e-mail, da frisøren påstod, at hun ikke kendte mailadressen til hverken salonen eller ejeren. Efter denne episode konkluderer vi, at Farman Frisør Salon ikke kan have uddannet personale i klipning af personer, da klipning og betaling tog omkring 12 minutter! Dette er ikke muligt ifølge vores førnævnte professionelle frisør. Vi vil derfor på det kraftigste fraråde alle at benytte Farman Frisør Salon. Gå hellere til en af byens andre - professionelle - frisører. Bedøm selv resultatet på vedlagte billede (findes på Google anmeldelser af Farman) og overvej så, om det er dette resultat I ønsker for jeres datter som lige om lidt skal afholde sit studentergilde!

1

vurdering
Zahra

2023-06-09 21:09:01

Hvis du elsker dit hår, så sæt aldrig din fod i den frisørsalon. Jeg har aldrig været udsat for en så dårlig uprofessionel klipning, hvor begge frisører oven i købet var fuldstændig overbeviste om det dårlige klipperesultat, men absolut ville have deres fulde penge for den dårlige klipning! Det er simpelthen for dårligt.

Farman Frisør Salon v/Naile Ozcan

Frisørsalonen Farman Frisør Salon v/Naile Ozcan åbnede i 2003-01-30.

Adressen er Helsingørsgade 17, 3400 Hillerød.

Er du blevet klippet hos Farman Frisør Salon v/Naile Ozcan? Kunne du tænke dig at skrive en kort anmeldelse, for at hjælpe andre med at finde en god frisør i Hillerød?

Er du ejer af, eller arbejder du som frisør hos Farman Frisør Salon v/Naile Ozcan? Skriv til os, og modtag besked, når der kommer anmeldelser her på siden.

Lignende saloner

Andre saloner i nærheden af Farman Frisør Salon

BRUUNSFRISØR ApS

Vis

New Hair

Vis

Frisør Jeanette

Vis

Reda Cuts

Vis

Klipoteket

Vis