KlipCut

Frisør Kloch

Snitvurdering (1 kunder)

1.00

Frisører der har taget ejerskab over deres profilside kan tilføje links til telefonnummer, hjemmeside, Facebook, og andre sociale medier.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser af Frisør Kloch

Ærlige anmeldelser og pålidelige anbefalinger om Frisør Kloch.

I alt én anmeldelse Frisør Kloch

1

vurdering
Alexander

2024-01-27 12:43:07

KRØLLEEKSPERT I CHOK: “DEN PERMANENT ER FRYGTELIG!” Efter mange gode oplevelser hos anerkendte frisører som Per Knudsen, Benjamin Martin og Dennis Knudsen, oplevede jeg stor skuffelse og tristhed efter et besøg hos Frisør Kloch i Aarhus. Trods klar kommunikation og flere besøg før behandlingen, forlod jeg salonen med en frisure langt fra mine ønsker og referencebillederne af modellen Christoffer Barsø. En af Danmarks førende krølleeksperter - som bl.a. underviser andre frisører i krøller - kalder resultatet decideret "frygtelig" efter at have set det. Alt i alt, står håret nu i 2400 kroner, selvom håret i denne omgang ikke var muligt at rette 100 procent op. Jeg ønskede en "Korean Perm" med lette, bølgede krøller, men endte med et uharmonisk, nudelagtig 80'er-look, der gør mit ansigt bredere. Min skuffelse voksede, da jeg indså, at frisøren sidst i behandlingen begyndte at bruge fortyndersaks i mit hår, hvilket er stik imod tidligere råd fra topfrisører, som har advaret om uheldig padehateffekt, når håret begynder at vokse ud. Det gruede i mig, men jeg sagde ikke noget i momentet. Spændt på hvordan håret teer sig om en måned. Skuffelsen var svær at skjule. Salonpersonalet forsøgte at berolige mig og sagde: ”Det ser pænt ud. Du skal bare lige vænne dig til det”, men både venner, tilfældige mennesker og nu en anerkendt krølleekspert bekræfter mine bekymringer. Denne fadæse kostede mig 1400 kroner ved Kloch – af en eller anden grund mere end prislisten oplyser – og oveni kom rettelsen ved eksperten, hvilket blev 1000 kr. Selvom personalet hos Kloch var venlige, manglede de indlysende kendskab til "koreansk permanent" og evnen til at vejlede korrekt. F.eks. sagde salonejeren ved første møde: ”En permanent er en permanent. Du skal ikke tro på alt du ser på nettet.”, men krølleeksperten bekræfter at der stor forskel på en klassisk kold permanent og koreansk parment. Sidstnævnte laves med en nyere teknik, oftest med såkaldte digital perms, en anden kemi og skaber et væsentligt blødere, mindre kruset og mere naturligt look, som udover ikke at kræve særlig meget styling, er velvalgt i kortere hår. Alt i alt, meget utilfredsstillende - jeg kommer ikke igen. Jeg håber, at denne anmeldelse kan tjene som en påmindelse om vigtigheden af klare forventningsafstemninger og saloners ansvar for at rådgive korrekt og være ærlig, hvis de ikke aner hvordan ønsket referencebillede nogenlunde opnås. Samlet vurdering: Resultat: 1/5 (langt fra forventet + uharmonisk klipning, hvor bl.a. håret ved ørerne er klippet alt for kort og håret stritter ud i siderne) Vejledning: 1/5 (misvisende information om permanentteknikker) Service: 2/5 (venlig, men skuffende betaling for mindre rettelse, da jeg under første permanent-konsultation – en måned inden den store permanentdag – fik rettet nakkehår) Pris: 2/5 (høj pris i forhold til den leverede kvalitet) Se billeder ved min google anmeldelse af stedet.

Frisør Kloch

Frisørsalonen Frisør Kloch åbnede i 1998-02-02.

Adressen er Frederiksgade 12, 8000 Aarhus C.

Er du blevet klippet hos Frisør Kloch? Kunne du tænke dig at skrive en kort anmeldelse, for at hjælpe andre med at finde en god frisør i Aarhus C?

Er du ejer af, eller arbejder du som frisør hos Frisør Kloch? Skriv til os, og modtag besked, når der kommer anmeldelser her på siden.

Lignende saloner

Andre saloner i nærheden af Frisør Kloch

Salon Ribe

Vis

Style Me

Vis

Møllestiens frisørsalon

Vis

Karma Frisør ApS

Vis

Elin Frisør

Vis