KlipCut

Glow N Shine ApS

Snitvurdering (2 kunder)

3.00

Frisører der har taget ejerskab over deres profilside kan tilføje links til telefonnummer, hjemmeside, Facebook, og andre sociale medier.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser af Glow N Shine ApS

Ærlige anmeldelser og pålidelige anbefalinger om Glow N Shine ApS.

I alt 2 anmeldelser til Glow N Shine ApS

1

vurdering
Maria

2024-05-21 22:24:59

Kunne jeg blot få mit hår tilbage 😭 og i det mindste mine penge retur. Mit hår er ødelagt og det er uopretteligt skadet. Jeg bestilte en Balayage hos My Price og fik en tid hos Glow’n Shine. Først blev jeg præsenteret for en række mersalgsforslag på behandlinger og produkter. Frisøren foreslog babylights og toning, men jeg gjorde det klart, at jeg kun ønskede en opdateret balayage, som bare skulle lysnes lidt op mod bunden, da det var seks måneder siden sidste behandling. Jeg nævnte også, at det ville være fint at få klippet spidserne. På trods af dette insisterede de på, at toning var nødvendigt, hvilket betød ekstra omkostninger. Samlet set betalte jeg 1.800 kr. (1.150 kr. for balayage og 650 kr. for toning og klipning) - og jeg fik også oplyst, at det ikke ville have betydning, at jeg ikke havde vasket håret i tre dage på grund af en operation. Jeg understregede, at jeg ønskede kolde farver for at undgå rødt skær, (dette jf tidl. anbefalinger fra frisører) men efter behandlingen, som tog flere timer, hvor jeg sad med sølvpapir, kunne jeg se en knaldrød bund, hvilket gjorde mig nervøs. Efter vask så jeg, at mit hår virkede mærkeligt, og det smuttede igennem mine fingre som elastikker og knækkede af. Frisøren hævdede, at mit hår var ødelagt i forvejen, og at det skyldtes, at det var skandinavisk og beskidt. Efter en lang diskussion tilbød frisøren at give mit hår en anden tone, blot endnu mørkere end da jeg kom, men mit hår er endnu tyndt, ødelagt og rødt. Jeg HAVDE et flot langt glansfuldt hår, men nu sidder jeg med skævtklippede spidser lige under skuldrene, som er som hø, og bunden er stadig rød. Det eneste, jeg bad om fra starten, var at lysne mod bunden, hvilket ikke blev gjort. Jeg er dybt chokeret over behandlingen og ved ikke, hvad jeg skal gøre, andet end at klippe det helt kort og vente flere år på, at mit hår vokser ud igen. Jeg vil absolut ikke anbefale nogen at besøge dette sted, hvis de holder af deres hår!

5

vurdering
Annemette Nielsen

2023-12-02 15:39:18

Super dygtig og meget professionel frisør Rigtig dejlig behandling i hyggelig salon Vh Annemette

Glow N Shine ApS

Frisørsalonen Glow N Shine ApS åbnede i 2021-06-30.

Adressen er Frederikssundsvej 303, 2700 Brønshøj.

Er du blevet klippet hos Glow N Shine ApS? Kunne du tænke dig at skrive en kort anmeldelse, for at hjælpe andre med at finde en god frisør i Brønshøj?

Er du ejer af, eller arbejder du som frisør hos Glow N Shine ApS? Skriv til os, og modtag besked, når der kommer anmeldelser her på siden.

Lignende saloner

Andre saloner i nærheden af Glow N Shine ApS

FRISØRMESTER OLE BENNY RASMUSSEN

Vis

Salon MT

Vis

Adnans Frisør

Vis

Hair Studio

Vis

Hox II ApS

Vis