KlipCut

Frisører der har taget ejerskab over deres profilside kan tilføje links til telefonnummer, hjemmeside, Facebook, og andre sociale medier.

Skriv en anmeldelse

Åbningstider

Hårstudio Nadia Solgaard

MANDAG: 9-20
TIRSDAG: LUKKET
ONSDAG: 9-17
TORSDAG: 9-15
FREDAG: 9-17
LØRDAG: EFTER AFTALE

Anmeldelser af Hårstudio Nadia Solgaard

Ærlige anmeldelser og pålidelige anbefalinger om Hårstudio Nadia Solgaard.

I alt én anmeldelse Hårstudio Nadia Solgaard

1

vurdering
Anders

2022-04-14 04:19:29

ELENDIG...! Jeg er så skuffet og ærgelig. Jeg har ladet mit hår gro over de sidste måneders tid og set frem til flere muligheder når jeg satte mig i frisør stolen. - Jeg drømmer fortsat om en frisør der ikke bare hiver et forklæde på mig og finder sin trimmer frem... Ville ønske der blev kigget på ens stil, ansigtsform, tykkelse af hår (hvilket også overraskede frisøren i Hårstudio Nadia Solgaard da hun allerede var i gang med at rage mig med sit trimme helved!!!!) Jeg udtrykte, hvad jeg selv vil mene var meget tydeligt, at det eneste jeg ikke ønskede var en “standard” mande-frisure, men noget mere gang i den, noget nyt og gerne så der var tjavs og længder og at det lignede at det var sat tilfældigt... på et lidt hipster måde, som i øvrigt passer til den stil jeg går efter.... Der blev serveret kaffe og håret blev vasket og alt startede godt... men så kan jeg ikke beskriver hvad der skete, for jeg gentog mit ønske flere gange fra da og til jeg var færdig, men jeg kom alligevel ud med det mest standard frisure der findes... trimmet i nakken og 5 cm på toppen😖😓 Godt nok er jeg en mand og det gror ud igen... men.. jeg kunne næsten græde da jeg kiggede mig i bakspejlet for at kører hjem... 😞

Hårstudio Nadia Solgaard

Frisørsalonen Hårstudio Nadia Solgaard åbnede i 2018-08-01.

Adressen er Skolevej 12, 6731 Tjæreborg.

Er du blevet klippet hos Hårstudio Nadia Solgaard? Kunne du tænke dig at skrive en kort anmeldelse, for at hjælpe andre med at finde en god frisør i Tjæreborg?

Er du ejer af, eller arbejder du som frisør hos Hårstudio Nadia Solgaard? Skriv til os, og modtag besked, når der kommer anmeldelser her på siden.

Lignende saloner

Andre saloner i nærheden af Hårstudio Nadia Solgaard

NEM-klip

Vis

Nielsen hair studio

Vis

Zina Hair and Extensions

Vis

Barber Shop

Vis

STYLE VISION ApS

Vis