KlipCut

JoséJosé Studio

Snitvurdering (1 kunder)

1.00

Frisører der har taget ejerskab over deres profilside kan tilføje links til telefonnummer, hjemmeside, Facebook, og andre sociale medier.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser af JoséJosé Studio

Ærlige anmeldelser og pålidelige anbefalinger om JoséJosé Studio.

I alt én anmeldelse JoséJosé Studio

1

vurdering
Cecilie

2023-11-13 10:33:10

Jeg har fået farvet mit hår helt forkert af Josefine. Sendte foto af billedet samme aften da jeg kom hjem og hun tilbød straks at lave det om, men da jeg bor på Sjælland koster det mig minimum 300 kroner at tage retur til Odense for at få det rettet. Jeg taler med en anden frisør som fortæller, at den måde hun har farvet det på og tænkt sig at rette det på er HELT forkert. Jeg bad hende overføre minimum 500 kr retur til mig (Havde givet i alt 1.825,-) for alt det jeg havde fået lavet. Det ender med jeg skal diskutere med Josefine omkring dette. Jeg synes ikke jeg skal ''straffes'' og bruge ekstra penge og tid på at tage tilbage, fordi hun har lavet noget der er forkert. Og jeg havde heller ikke lyst til hun skulle lave mere på mit hår, når det hun vil lave ikke er den rigtige metode. Til sidst overføret hun 400 kroner retur, for at lukke den med mig. - Værste frisør oplevelse. Meget umoden opførsel og dårligt kendskab til farveteknik. Pris og kvalitet hænger på ingen måde sammen.

JoséJosé Studio

Frisørsalonen JoséJosé Studio åbnede i May, 2023.

Adressen er Hjallesevej 11, 5000 Odense C.

Er du blevet klippet hos JoséJosé Studio? Kunne du tænke dig at skrive en kort anmeldelse, for at hjælpe andre med at finde en god frisør i Odense C?

Er du ejer af, eller arbejder du som frisør hos JoséJosé Studio? Skriv til os, og modtag besked, når der kommer anmeldelser her på siden.

Lignende saloner

Andre saloner i nærheden af JoséJosé Studio

MAKENZI HAIR

Vis

by Hartmann

Vis

frisør pili

Vis

Cachjo Coiffure

Vis

Holmbech Hair

Vis