KlipCut

Frisører der har taget ejerskab over deres profilside kan tilføje links til telefonnummer, hjemmeside, Facebook, og andre sociale medier.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser af Kokholm Hair Design

Ærlige anmeldelser og pålidelige anbefalinger om Kokholm Hair Design.

I alt én anmeldelse Kokholm Hair Design

5

vurdering
Tina Marie Jørgensen

2022-02-21 11:01:00

Jeg har været bosiddende i Albertslund kommune gennem 11 år og syntes det er en dejlig by. Jeg har frisør i Glostrup Kommune hvor Kokholm Hair Design hører til. Jeg møder Nina som er udddannet frisør for 9 år siden og Nina er på det tidspunkt ansat i Brøndby Kommune. Vi er begge blevet mor for anden gang og vores drenge går i børnehave sammen. Jeg besøger Nina i hendes salon i Brøndby hvor hun allerede her fortæller om hendes drømme med sin egen salon. Hun får sin drøm i opfyldelse i 2017 hvor jeg har været fast kunde siden. Jeg bliver altid mødt af en ung kvinde som har smilet på læben og bliver taget godt imod. Nina har sin salon i kælderen hvor du vil blive mødt af levende lys, musik og alle de sidste nye produkter som jeg varmt kan anbefale. Nina er en frisør som ønsker det bedste for sin kunder. Jeg kan kun varmt anbefale Kokholm Hair Design. Der er altid varm kaffe/The med tilhørende lækker chokolade. Du kan også være heldig at møde Ninas søde trofaste hund. Jeg giver hermed de varmeste anbefalinger

Kokholm Hair Design v/ Nina Kokholm

Frisørsalonen Kokholm Hair Design v/ Nina Kokholm åbnede i 2017-07-31.

Adressen er Fyrrehusene 36, 2600 Glostrup.

Er du blevet klippet hos Kokholm Hair Design v/ Nina Kokholm? Kunne du tænke dig at skrive en kort anmeldelse, for at hjælpe andre med at finde en god frisør i Glostrup?

Er du ejer af, eller arbejder du som frisør hos Kokholm Hair Design v/ Nina Kokholm? Skriv til os, og modtag besked, når der kommer anmeldelser her på siden.

Lignende saloner

Andre saloner i nærheden af Kokholm Hair Design

Frisør Ann-sofie Sørensen

Vis

SALON LA PEPITE V/MARIANNE JØRGENSEN

Vis

Hair By Jasmina

Vis

Salon Christine

Vis

FRISØR ROSBORG V/MARIA ROSBORG

Vis