KlipCut

Nova Salon

Snitvurdering (3 kunder)

3.67

Frisører der har taget ejerskab over deres profilside kan tilføje links til telefonnummer, hjemmeside, Facebook, og andre sociale medier.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser af Nova Salon

Ærlige anmeldelser og pålidelige anbefalinger om Nova Salon.

I alt 3 anmeldelser til Nova Salon

5

vurdering
Viktor

2024-01-29 17:10:37

Nice hairdresser

5

vurdering
Lara

2023-05-16 20:59:16

skarpe priser, og hun er meget kundevenlig😊

1

vurdering
Anica

2023-04-20 19:50:07

Værste oplevelse jeg har haft ved en frisør. Hende jeg blev klippet ved, snakker engelsk. Jeg viser hende et billede af, hvordan jeg gerne ville have mit hår skulle se ud. Hun siger “ja det kan jeg godt klippe” Jeg sætter mig på stolen og inden hun går igang med at klippe mit hår, spørge jeg, hvor man kan ligge sin jakke, taske osv henne. Hun fortæller at jeg kan beholde min jakke på og min taske. Hun begynder at klippe i mine naturlige krøller. Og bruger en spray som er vand i, til at glatte håret med (?) jeg havde langt hår, og hun klippede det helt kort (næsten op til sidsen af mine ører) klipper det helt skævt, der er stadig noget af mit lange hår tilbage og det fortæller jeg hende så tre gange at det er stadig langt nogle steder. Hun prøver at klippe det lige, men det er stadig langt og skævt nogle steder. Mit pandehår er alt for kort, og mit hår foran er kort i forhold til det i nakken. Jeg ER så ked af at hun har fået lov til at klippe mit lange hår. Jeg ligner slet ikke mig selv. Hvis det stod op til mig, skulle hun ikke klippe andres hår. LAD VÆR MED AT TAG DER HEN, HVIS I VIL UNDGÅ AT LIGNE EN IDIOT.

Nova Salon

Frisørsalonen Nova Salon åbnede i 2022-05-01.

Adressen er Gravene 2, 8800 Viborg.

Er du blevet klippet hos Nova Salon? Kunne du tænke dig at skrive en kort anmeldelse, for at hjælpe andre med at finde en god frisør i Viborg?

Er du ejer af, eller arbejder du som frisør hos Nova Salon? Skriv til os, og modtag besked, når der kommer anmeldelser her på siden.

Lignende saloner

Andre saloner i nærheden af Nova Salon

Absalon Connie Esbjerg Bergholt

Vis

Frisør Natja Thygesen

Vis

Hair Paradise

Vis

Pernille Haslund

Vis

SALON MAURICE V/METTE BØDKER

Vis