KlipCut

Rugkobbel Salon

Snitvurdering (1 kunder)

1.00

Frisører der har taget ejerskab over deres profilside kan tilføje links til telefonnummer, hjemmeside, Facebook, og andre sociale medier.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser af Rugkobbel Salon

Ærlige anmeldelser og pålidelige anbefalinger om Rugkobbel Salon.

I alt én anmeldelse Rugkobbel Salon

1

vurdering
Ole Høj

2023-09-03 05:08:24

Den kvindelige frisør forstår ikke dansk, og klipper tilmed forfærdeligt. Hun tager foto af en undervejs i klipningen og ringer til sin mand for at få at vide, hvordan han synes, at mit hår skal klippes. Mig lytter hun ikke til. Hun bare klipper og klipper, retter op og laver nye fejl, indtil man tilsidst må råbe STOP for ikke at blive kronraget helt. Men hun stopper ikke af den grund, for der er lige noget, der også skal rettes op. Først når jeg råber stop 3 eller 4 gange lægger hun saksen fra sig og kigger rystende på hovedet på nogle af hendes veninder, der smilende sidder og venter på hende. Men jeg lærte noget; for jeg går aldrig igen til en amatørfrisør, der tilmed ikke forstår dansk.

Rugkobbel Salon

Frisørsalonen Rugkobbel Salon åbnede i March, 2023.

Adressen er Rugkobbel 2, 6200 Aabenraa.

Er du blevet klippet hos Rugkobbel Salon? Kunne du tænke dig at skrive en kort anmeldelse, for at hjælpe andre med at finde en god frisør i Aabenraa?

Er du ejer af, eller arbejder du som frisør hos Rugkobbel Salon? Skriv til os, og modtag besked, når der kommer anmeldelser her på siden.

Lignende saloner

Andre saloner i nærheden af Rugkobbel Salon

Salon Vibeke

Vis

Frisør Ingrid Schmidt

Vis

SKOLEVEJENS FRISØRSALON V/VIBEKE KNUDSEN

Vis

Salon Zein

Vis

Monroe by Kragh ApS

Vis