KlipCut

Salon Meqqorik

Snitvurdering (1 kunder)

5.00

Frisører der har taget ejerskab over deres profilside kan tilføje links til telefonnummer, hjemmeside, Facebook, og andre sociale medier.

Skriv en anmeldelse

Anmeldelser af Salon Meqqorik

Ærlige anmeldelser og pålidelige anbefalinger om Salon Meqqorik.

I alt én anmeldelse Salon Meqqorik

5

vurdering
Angutitsiaq Jerimiassen

2023-07-22 23:46:17

Hej Klipcut, Jeg håber, I har det godt. Jeg er ejeren af Salon Meqqorik, en hundesalon og dog grooming-forretning, hvor vi elsker at behandle vores kæledyr med omsorg og kærlighed. 😊 Det er fantastisk at se, at I også viser forskellige saloner i Grønland. Vi er glade for at være en del af den voksende interesse for hundepassende og grooming-tjenester her i vores smukke land. Tak for at dele spændende information og inspirere andre. Vi ser frem til at fortsætte vores arbejde med at forkæle vores firbenede venner i Salon Meqqorik. Med venlig hilsen, Angutitsiaq Jerimiassen & Nina Bech Markussen Salon Meqqorik

Salon Meqqorik

Frisørsalonen Salon Meqqorik åbnede i September, 2019.

Adressen er Qassuserfik , 3905 Nuussuaq.

Er du blevet klippet hos Salon Meqqorik? Kunne du tænke dig at skrive en kort anmeldelse, for at hjælpe andre med at finde en god frisør i Nuussuaq?

Er du ejer af, eller arbejder du som frisør hos Salon Meqqorik? Skriv til os, og modtag besked, når der kommer anmeldelser her på siden.

Lignende saloner

Andre saloner i nærheden af Salon Meqqorik

Mini salon

Vis

Salon Perle

Vis

Salon Inuit

Vis

Nujaleriffik Bluie West One

Vis

Chez Nini

Vis