Frisør

Stylebybrothers I/S

5.00 / 5
Føj til favoritter

Stylebybrothers I/S

Frisørsalonen Stylebybrothers I/S åbnede i september, 2021.

Adressen er Sct.Mikkelsgade 26, 4200 Slagelse.

Er du blevet klippet hos Stylebybrothers I/S? Kunne du tænke dig at skrive en kort anmeldelse, for at hjælpe andre med at finde en god frisør i Slagelse?

Er du ejer af, eller arbejder du som frisør hos Stylebybrothers I/S? Skriv til os, og modtag besked, når der kommer anmeldelser her på siden.

  • Address Sct.Mikkelsgade 26, 4200 Slagelse
  • Peter Hoffmann

   Reply
   Rating: 5 / 5

   Jeg vil til enhver tid anbefale StyleByBrothers til hvem som helst der vil sig selv og sit hår det bedste. Det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg har været ved mange frisører, og det her er den klart mest profesionelle og uden tvivl skønneste salon jeg har været i. Jeg blev klippet af Yakup, og han fortjener verdens største kadeau for at være SÅ positiv, hjælpsom og informerende. Jeg blev taget med i alle steps af processen og fik en masse tips og tricks og information om hvorfor mit hår reagerer som det gør. Jeg kommer i hvert fald igen hver gang jeg skal klippes fremover, det er helt sikkert 😊

  • Patrick Johnson

   Reply
   Rating: 5 / 5

   Loved this place! Got a haircut today and it was just amazing. They offered coffee and water, and they were really good at their jobs.
   This will be my new go-to place!

  Tilføj anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Frisører i Danmark

  Vi samler på anmeldelser til frisører i hele landet. Indsend en anmeldelse af din frisør i dag.