Det kan være overraskende for mange, at 58% af frisører i Danmark ikke har en hjemmeside. Der kan være flere årsager til dette tal, og det kan være interessant at undersøge nogle af dem nærmere.

En af de mest åbenlyse årsager til at så mange frisører ikke har en hjemmeside kan være, at de ikke ser værdien i det. Måske de ikke tror at det vil hjælpe med at skaffe flere kunder eller øge omsætningen. De kan også have travlt med at fokusere på deres forretning, og ikke have tid til at vedligeholde en hjemmeside.

En anden mulig årsag kan være, at de ikke har de nødvendige tekniske færdigheder eller ressourcer til at oprette og vedligeholde en hjemmeside. Måske de ikke har råd til en professionel webdesigner eller ved ikke hvordan man opretter en hjemmeside.

En tredje mulig årsag kan være, at de tror at de ikke har brug for en hjemmeside, da de allerede har tilstrækkelige kunder via mund til mund metoden eller andre kanaler.

Man kan også undre sig over, hvordan dette tal sammenligner sig med andre lande og brancher. Er det en tendens, der kun gælder for Danmark, eller er det også tilfældet i andre lande? Hvorfor er procentdelen så høj?

Så hvordan kan frisører, der ikke har en hjemmeside, stadig nå deres kunder? En mulighed kan være at bruge klipcut.dk, det kan hjælpe dem med at administrere deres tid og bookinger, samt give kunderne mulighed for at booke tid online. Platforme som klipcut.dk kan også give frisørerne mulighed for at oprette en online profil, som kan vise deres arbejde og kontaktoplysninger til potentielle kunder.

Det er også værd at nævne, at mange kunder i dag søger efter frisører online, og at en online tilstedeværelse kan hjælpe med at øge synligheden for disse kunder. Frisører, der ikke har en hjemmeside, kan miste potentielle kunder til konkurrenterne.

Studien er lavet i december 2022, ved at tage en liste med alle frisørsaloner i CVR registret – 7825 frisørsaloner er undersøgt – og søge på Google og matche med data. Selvfølgelig er det ikke en videnskabelig undersøgelse, eftersom vi kun har kigget på den første side eller to i Googles søgeresultat, men vi synes alligevel at det er interessant.

Klipcut.dk inkluderer alle frisørsaloner i Danmark med data verificeret fra CVR registret. Websitet lister anmeldelser, så at kunderne kan finde de gode frisører og frisørsaloner har bevis for den kvalitet de leverer.